Nieuws

FRANK KOORNEEF

Tekstschrijver/fotograaf/gitarist

SCHRIJF JE IN VOOR DEINING MAGAZINE!

Goed nieuws voor alle watersportliefhebbers die graag thuis of aan boord een tijdschrift over hun hobby lezen: Deining Magazine gaat van start. In december zal het eerste nummer van het watersporttijdschrift verschijnen.


Deining Magazine is hét look and feel watersportmagazine met inhoud. Het magazine verschijnt tweemaal per jaar met een scherpe selectie van de beste onderwerpen voor mannen en vrouwen. Het concept is simpel en uniek: fraai, inhoudelijk sterk en met een brede focus … om te inspireren.

Deining wordt gemaakt door een klein ambitieus team, waarvan Jim Post de spil is.


Deining Magazine is dik, verschijnt tweemaal per jaar en kost in totaal twintig Euro. Dit bedrag betaal je niet vooraf, maar nadat Deining is thuisbezorgd.

Help Deining vooruit en deel dit bericht.


En schrijf je in op www.deiningmagazine.nl!

NIEUWE DRUK VAN VAARWIJZER NEDERLANDSE BINNENWATEREN, ÉN VAN

VAARWIJZER BELGISCHE BINNENWATEREN

Deze week zijn twee geheel vernieuwde delen in de Hollandia Vaarwijzer serie verschenen! De Nederlandse binnenwateren en de Belgische binnenwateren, allebei van deze trotse auteur.

Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren was al weer aan zijn 4de druk toe, op de voet gevolgd door de 3de druk voor Vaarwijzer Belgische binnenwateren.


Beide boeken zijn geheel bijgewerkt en van een mooie nieuwe vormgeving voorzien door Villa Grafica. Haal ze gauw in huis en kijk waar je volgende vaartocht je naartoe zal leiden.NIEUWE DRUK VAN 35 TOERTOCHTEN VOOR MOTORBOOT EN SLOEP

Deze zomer zijn we allemaal en masse in eigen land gebleven. Want wat is er fijner om onze mooie meren en waterwegen te ontdekken met je motorboot of sloep? Dit betekende dat vele watersporters zich gingen oriënteren op de mogelijkheden, met tot gevolg dat het boek 35 Toertochten voor motorboot en sloep snel uitverkocht raakte.

Maar geen nood, snel werd de opdracht gegeven voor een herdruk, en die kwam in juni in de winkels. Iedereen kon de ginds weer kopen.

 35 Toertochten voor motorboot en sloep is de perfecte gids als je per motorboot of sloep het water op gaat, hij staat bomvol met dag-, weekend- en weektochten in Nederland en België.