Nieuws

ALWEER EEN NIEUWE DRUK VAN 35 TOERTOCHTEN VOOR MOTORBOOT EN SLOEP

Nu met GPS routes

Vakanties in eigen land zijn onverminderd populair in deze corona-tijden. De verkoop van het boek 35 Toertochten voor motorboot en sloep is zo goed gegaan, dat het in februari opnieuw uitverkocht raakte.

Opnieuw is het boek herdrukt, en vanaf maart ligt de derde druk in de (online) winkels.


De nieuwste editie van 35 Toertochten heeft iets nieuws: in het boek is een link te vinden naar de gps-coördinaten van alle routes, zodat je die kunt inprogrammeren in de meest gebruikte digitale waterkaarten en navigatieprogramma’s. Dit maakt het onderweg volgen van de routes nog gemakkelijker.


In het boek vind je 35 vaarroutes door alle delen van Nederland en België, van Friesland en Groningen tot aan de Vlaamse Westhoek en de rotsen aan de Maas bij Namen. De routes lopen over bekende en onbekende rivieren, kanalen, meren en sloten.

Het boek is overal verkrijgbaar.


DEINING MAGAZINE IS VERSCHENEN


Inmiddels is eind vorig jaar het eerste nummer van Deining Magazine  verschenen en de eerste reacties zijn positief:

"Prachtig blad. Mooie foto’s, luxe uitstraling en gevarieerde content.

Aanwinst voor de watersportliefhebber. Luxe Magazine om te bewaren."


Er staat ook een bijdrage van mij in over een bijzonder plekje van Nederland met een bewogen geschiedenis: Schokland, een van de drie drooggevallen eilanden in de Noordoostpolder.


Abbonnees hebben het tijdschrift natuurlijk allang in huis, maar het is ook in de kiosk te verkrijgen, evenals via bol.com.


Inmiddels zijn de voorbereidingen van Deinig #02 al weer in volle gang.

Benieuwd? Kijk op www.deiningmagazine.nl!

SCHRIJF JE IN VOOR DEINING MAGAZINE!

Goed nieuws voor alle watersportliefhebbers die graag thuis of aan boord een tijdschrift over hun hobby lezen: Deining Magazine gaat van start. In december zal het eerste nummer van het watersporttijdschrift verschijnen.


Deining Magazine is hét look and feel watersportmagazine met inhoud. Het magazine verschijnt tweemaal per jaar met een scherpe selectie van de beste onderwerpen voor mannen en vrouwen. Het concept is simpel en uniek: fraai, inhoudelijk sterk en met een brede focus … om te inspireren.

Deining wordt gemaakt door een klein ambitieus team, waarvan Jim Post de spil is.


Deining Magazine is dik, verschijnt tweemaal per jaar en kost in totaal twintig Euro. Dit bedrag betaal je niet vooraf, maar nadat Deining is thuisbezorgd.

Help Deining vooruit en deel dit bericht.


En schrijf je in op www.deiningmagazine.nl!

NIEUWE DRUK VAN VAARWIJZER NEDERLANDSE BINNENWATEREN, ÉN VAN

VAARWIJZER BELGISCHE BINNENWATEREN

Deze week zijn twee geheel vernieuwde delen in de Hollandia Vaarwijzer serie verschenen! De Nederlandse binnenwateren en de Belgische binnenwateren, allebei van deze trotse auteur.

Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren was al weer aan zijn 4de druk toe, op de voet gevolgd door de 3de druk voor Vaarwijzer Belgische binnenwateren.


Beide boeken zijn geheel bijgewerkt en van een mooie nieuwe vormgeving voorzien door Villa Grafica. Haal ze gauw in huis en kijk waar je volgende vaartocht je naartoe zal leiden.NIEUWE DRUK VAN 35 TOERTOCHTEN VOOR MOTORBOOT EN SLOEP

Deze zomer zijn we allemaal en masse in eigen land gebleven. Want wat is er fijner om onze mooie meren en waterwegen te ontdekken met je motorboot of sloep? Dit betekende dat vele watersporters zich gingen oriënteren op de mogelijkheden, met tot gevolg dat het boek 35 Toertochten voor motorboot en sloep snel uitverkocht raakte.

Maar geen nood, snel werd de opdracht gegeven voor een herdruk, en die kwam in juni in de winkels. Iedereen kon de ginds weer kopen.

 35 Toertochten voor motorboot en sloep is de perfecte gids als je per motorboot of sloep het water op gaat, hij staat bomvol met dag-, weekend- en weektochten in Nederland en België.