Bestel Vaarwijzer Noord-Franse binnenwateren

Bestel hier:

Vaarwijzer Noord-Franse binnenwateren

Inclusief vaarroutes richting de Middellandse Zee. 


Ontdek de vaargebieden van Noord-Frankrijk met de 'Vaarwijzer Noord-Franse binnenwateren'. Inclusief vaarroute richting de Middellandse Zee. Frankrijk is een van de populairste bestemmingen voor Nederlandse en Belgische watersporters. In Noord-Frankrijk ligt een zeer gevarieerd en aantrekkelijk vaargebied, waar veel mooie vaarroutes mogelijk zijn. Van de Maas en de Moezel in het oosten tot de drukbevaren doorgangsroutes en idyllische kanaaltjes in het westen. Ermiddenin ligt natuurlijk de populaire hoofdbestemming Parijs. 


Voorbereiding en tips

In dit boek staan niet alleen beschrijvingen van alle vaarwegen in deze boeiende regio, maar ook van de interessantste dorpen en steden onderweg. Door de informatieve omschrijvingen, foto's, anekdotes en kaartjes weet je altijd wat je onderweg tegenkomt, hoe je het best de sluizen passeert en waar je reis verder naartoe kan voeren.


Maar ook mensen die ervan dromen van het met eigen schip naar de Middellandse Zee te varen zijn niet vergeten: een apart deel van het boek beschrijft alle doorgaande vaarwegen in Midden- en Zuid-Frankrijk.

Meer lezen...


Bestellen

U kunt een exemplaar van Vaarwijzer Noord-Franse binnenwateren bestellen door het formulier hieronder in te vullen. U krijgt dan een email van mij met de betaalgegevens. Zodra uw betaling bij mij is aangekomen, stuur ik het boek naar u op.


Wilt u graag een gepersonaliseerd exemplaar, dan ben ik zeker bereid het boek voor u te signeren en evt. daarbij een door u gewenste tekst te schrijven. Hiervoor kunt u in het veld opmerkingen een verzoek indienen.


Vaarwijzer Noord-Franse binnenwateren

Frank Koorneef

Uitgeverij Hollandia

Eerste druk 2018

ISBN 978 90 6410 6569

€41,99 plus verzendkosten: € 4,01 binnen Nederland of € 10,01 naar België.


 
 
 
Ja, ik wil graag Vaarwijzer Noord-Franse binnenwateren bestellen à € 41,99 plus € 4,01 verzendkosten (binnen Nederland). Totaalbedrag € 46,-.
Ja, ik wil graag Vaarwijzer Noord-Franse binnenwateren bestellen à € 41,99 plus € 10,01 verzendkosten (naar België). Totaalbedrag € 52.