Gitaar

GITAAR, COMPOSITIES & FILMMUZIEK


Tijdens en na mijn studie elektrische gitaar aan het Rotterdams Conservatorium heb ik overal door het land in diverse bands en orkesten gespeeld. Ook had ik een gitaarduo. Ik schreef eigen muziek voor  het gitaarduo en  maakte arrangementen voor allerlei toepassingen. Zo af en toe maakte ik muziek bij projecten of films, bijvoorbeeld voor een project waarbij de geschiedenis van Rotterdam in beeld gebracht werd. Ook maakte ik achtergrondmuziek bij een promotiefilm over het eervolle onderwerp 'de vuilverbrandingsoven'. Hiernaast gaf  ik  gitaarles aan de muziekscholen van Leiden (zie hiernaast) en Zoeterwoude.

Bij het maken van de promotieclips van mijn eigen boeken componeer ik dan ook met veel plezier  de begeleidende muziek, die ik ook zelf opneem.

Speciaal op maat geschreven muziek nodig bij een videoclip? Neem gerust contact op.GITAARLES


Al bijna 25 jaar geef ik les aan de muziekschool in Leiden, die al weer aardig wat jaren BplusC heet. Ik ben er actief als gitaar-docent en bandcoach.

De lessen elektrische gitaar vallen vaak, maar niet altijd, binnen de popschool. Dit is een opzet waarbij je drie weken 'gewoon' gitaarles krijgt en de vierde week in een band speelt. Natuurlijk is dit niet voor iedereen interessant, dus velen volgen gewoon lekker elke week (of om de week) hun gitaarles. Ook  een soort abonnement op 10 of 15 lessen per jaar is mogelijk.

MEER WETEN...

FRANK KOORNEEF

Tekstschrijver/fotograaf/gitarist