Bestel Met Staande Mast door Nederland

Bestel hier:

Met staande mast door Nederland

Ontdek de binnenwateren met je zeilschip


In 'Met staande mast door Nederland' beschrijft Frank Koorneef het verrassende en avontuurlijke vaargebied voor zeilschepen met staande mast. Voor menig zeiler die over de Nederlandse binnenwateren vaart gaat een wereld open. Nederland biedt namelijk ongekende mogelijkheden op besloten binnenwater.

Dé expert van de Nederlandse binnenwateren toont de mooiste plekken. Overal kun je komen met je zeilschip, van de Friese meren tot grote delen van de benedenrivieren, van het plassengebied rond de Kaag tot de Kop van Overijssel, zelfs in een groot aantal steden. 'Met staande mast door Nederland' is het perfecte boek voor zeilers die eens wat anders dan de zee willen.

Meer lezen...

Bestellen

U kunt een exemplaar van Met staande mast door Nederland bestellen door het formulier hieronder in te vullen.

U krijgt dan een email van mij met de betaalgegevens. Zodra uw betaling bij mij is aangekomen, stuur ik het boek naar u op.


Wilt u graag een gepersonaliseerd exemplaar, dan ben ik zeker bereid het boek voor u te signeren en evt. daarbij een door u gewenste tekst te schrijven. Hiervoor kunt u in het veld opmerkingen een verzoek indienen.Met staande mast door Nederland

Ontdek de  binnenwateren met je zeilschip

Frank Koorneef

Uitgeverij Hollandia

Tweede druk 2022

ISBN  978 90 641 07702

€24,99 plus verzendkosten: € 4,01 binnen Nederland of €10,01 naar België.


 
 
 
Ja, ik wil graag Met staande mast door Nederland à € 24,99 plus € 4,01 verzendkosten (binnen Nederland). Totaalbedrag € 29,-.
Ja, ik wil graag Met staande mast door Nederland à € 24,99 plus € 10,01 verzendkosten (naar België). Totaalbedrag € 35,-.