Bestel 35 Toertochten voor motorboot en sloep

Bestel hier:

35 Toertochten voor motorboot en sloep

Dag-, weekend- en weektochten in Nederland en België


De meest complete vaarroutegids voor de binnenwateren van Nederland en België. Een onmisbare gids voor eigenaars en huurders van zowel sloepen als motorjachten. In deze overzichtelijke gids brengt auteur Frank Koorneef 35 prachtige vaarroutes samen. Dag-, weekend,- en weektochten die door de mooiste delen van Nederland en België voeren. Inclusief overnachtingsadressen en informatie over trailerhellingen. Duidelijke plattegronden, een vaste indeling per vaartocht en diverse praktische tips maken de gids prettig in het gebruik. De vaartochten zijn geschikt voor dagtochten en meerdaagse tochten van verschillende lengte. Handig gekozen knooppunten zorgen ervoor dat routes eenvoudig gecombineerd kunnen worden. Een onmisbare gids aan boord van elke motorboot en sloep.

In de nieuwste editie van '35 Toertochten voor motorboot en sloep' zijn de gps-routes voor onderweg te downloaden voor je navigatie-app of kaartplotter.


Bestellen

U kunt een exemplaar van 35 Toertochten voor motorboot en sloep bestellen door het formulier hieronder in te vullen.

U krijgt dan een email van mij met de betaalgegevens. Zodra uw betaling bij mij is aangekomen, stuur ik het boek naar u op.


Wilt u graag een gepersonaliseerd exemplaar, dan ben ik zeker bereid het boek voor u te signeren en evt. daarbij een door u gewenste tekst te schrijven. Hiervoor kunt u in het veld opmerkingen een verzoek indienen.


35 Toertochten voor motorboot en sloep

Frank Koorneef

Uitgeverij Hollandia

Vierde druk 2021

ISBN 9789064107450

€26,99 plus verzendkosten: € 4,01 binnen Nederland of €10,01 naar België.

 
 
 
Ja, ik wil graag 35 Toertochten voor motorboot en sloep bestellen à € 26,99 plus € 4,01 verzendkosten (binnen Nederland). Totaalbedrag € 31,-.
Ja, ik wil graag 35 Toertochten voor motorboot en sloep bestellen à € 26,99 plus € 10,01 verzendkosten (naar België). Totaalbedrag € 37,-.