Bestel Vaarroutes Amsterdam

Bestel hier:


Vaarroutes Amsterdam


De 10 mooiste routes door Amsterdam en omstreken


Ontdek de waterwegen van Amsterdam! Met de gedetailleerde kaarten uit deze vaargids ontdek je de leukste plekken in Amsterdam en omgeving. De waterwegen van Amsterdam hebben een enorme aantrekkingskracht op motorboot- en sloepvaarders. Tijdens het hele vaarseizoen verkennen allerlei bootjes de Amsterdamse grachten, de Amstel en het IJ. Er valt echter nog veel meer te ontdekken in de omgeving van de stad. Deze handige gids bevat de mooiste dag- en weekendtochten door Amsterdam én omstreken.  Dus niet alleen over grachten en het  IJ, maar ook richting de Zaan,  oude Zuiderzeestadjes, Haarlem, Vinkeveen en de Vecht, Muiden en Naarden.


Praktisch

Door de duidelijke plattegronden, de vaste indeling per vaarroute en de praktische tips is de gids makkelijk in het gebruik. Alle routes eindigen bij het vertrekpunt, zijn goed te combineren en bevatten veel extra informatie over bijvoorbeeld overnachtingsadressen en lokale bezienswaardigheden.

Meer lezen...


Bestellen

U kunt een exemplaar van Vaarroutes Amsterdam bestellen door het formulier hieronder in te vullen.

U krijgt dan een email van mij met de betaalgegevens. Zodra uw betaling bij mij is aangekomen, stuur ik het boek naar u op.


Wilt u graag een gepersonaliseerd exemplaar, dan ben ik zeker bereid het boek voor u te signeren en evt. daarbij een door u gewenste tekst te schrijven. Hiervoor kunt u in het veld opmerkingen een verzoek indienen.Vaarroutes Amsterdam

Frank Koorneef

Uitgeverij Hollandia

Eerste druk februari 2017

ISBN 978 90 6410 630 9

€ 12,50 plus verzendkosten € 4,- binnen Nederland of €10,- naar België.


 
 
 
Ja, ik wil graag Vaarroutes Amsterdam à € 12,50 plus € 4,- verzendkosten (binnen Nederland). Totaalbedrag € 16,50.
Ja, ik wil graag Vaarroutes Amsterdam à € 12,50 plus € 10,- verzendkosten (binnen België). Totaalbedrag € 22,50.