Bestel Vaarwijzer Belgische binnenwateren

Bestel hier:


Vaarwijzer Belgische binnenwateren

Inclusief 'Rondje Moezel door België, Luxemburg en Duitsland


Nu in vierde druk verschenen!


Vaarwijzer Belgische binnenwateren geeft een overzicht van alle Belgische rivieren en andere vaarwegen. Aan de hand van omschrijvingen, foto’s, kaartjes en anekdotes ontdekt de lezer wat hij onderweg kan tegenkomen en welke interessante plaatsen er langs het water te vinden zijn. Een deel van deze gids is speciaal gewijd aan een van de bijzonderste toertochten in dit vaargebied: het Rondje Moezel, dat loopt via Maas, Moezel en Rijn door België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

 

De Hollandia Vaarwijzers zijn voor de Nederlandse en Belgische watersporter een begrip. Vele duizenden watersporters hebben de afgelopen jaren geslaagde vaartochten en vakanties beleefd aan de hand van deze praktische gidsen. De serie wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs willen lezers inspireren en hun daarbij alle noodzakelijke informatie verschaffen om een tocht goed te kunnen voorbereiden.

Meer lezen...


Bestellen

U kunt een exemplaar van Vaarwijzer Belgische binnenwateren bestellen door het formulier hieronder in te vullen.

U krijgt dan een email van mij met de betaalgegevens. Zodra uw betaling bij mij is aangekomen, stuur ik het boek naar u op.


Wilt u graag een gepersonaliseerd exemplaar, dan ben ik zeker bereid het boek voor u te signeren en evt. daarbij een door u gewenste tekst te schrijven. Hiervoor kunt u in het veld opmerkingen een verzoek indienen.


Vaarwijzer Belgische binnenwateren

Frank Koorneef

Uitgeverij Hollandia

4de druk 2022

ISBN 978 90 6410 7733

€39,99 plus verzendkosten: € 4,01 binnen Nederland of €10,01 naar België. 
 
 
Ja, ik wil graag Vaarwijzer Belgische binnenwateren bestellen à € 39,99 plus € 4,01 verzendkosten (binnen Nederland). Totaalbedrag € 44,-.
Ja, ik wil graag Vaarwijzer Belgische binnenwateren bestellen à € 39,99 plus € 10,01 verzendkosten (naar België). Totaalbedrag € 50.